Pages

20. elokuuta 2012

Fy å Fan

Viikonlopun jälkeistä väsymystä aivankun tämä olis. Onneksi Agnez herätti minut jo aikaisin ja tuli nukkumaan viereen haha. Eihän sitä tullu paljoa nukuttua la-su yönä ja nyt se sitten kostautuu. Enkä edes muista viikonlopun illoista niin paljoa varmaan väsymyksen takia. Kyllä me vissiin oltiin kiesillä ainaki Johan E:n mersulla (vai olikos se edes tämä viikonloppu) ja Jennan porukoiden Saabilla niin ja tietenki AWSilla.
Nå mutta niin ylihuomenna alkais sitten seuraavat kolme vuotta Övertorneån lukiossa! Vielä kun asuntoki vapautuis jostaki Ötån keskeltä niin olis hyvä. Ja vielä mitä kun pitäis nauttia kahesta viimeisestä lomapäivästä niin ootan jo, että pääsisin kouluun haha. Mutta huomenna pitäis siis lähteä taas Ötåhon Jennan tykö. En ole btw vieläkään purkanu Luleån reissun laukkua ja kauppojen pusseja, enhän mie edes muista mitä olen hamstrannu sieltä matkaan :)
Sitten joskus tässä pitäis uusi iPhoneki ostaa, kun muisti tässä ei ole tarpeeksi kestävä mulle, en käsitä miksi halusin tämän 4s kun kohta tulee iPhone 5 :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign