Pages

17. syyskuuta 2012

Maanantait ei ole minun päiviä

Koskakohan olen viimeksi säikähtänyt näin paljon? Kerkesin jo luulla, että olen onnistunu tiputtamaan asunnon avaimet jonnekkin. Olin jo melkein asunnon ovella tulossa koulusta kun huomasin, että avaimet ei olleet mukana koitin paniikissa soittaa Jennalle, mutta neiti ei vastannu tietenkään, joten nilkutin puoli juoksemalla koululle ja kaapeille ja sielähän ne avaimet oli huh huh. Ajattelima tyyppien kanssa käydä tänään illalla lenkillä, mutta en tiedä miten mulle käy, kun toisessa nilkassa on kaksi rakkoa eilisen lenkin jäljiltä. Pakko paketoida jalka jotenkin, että pääsen lähtemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign