Pages

30. lokakuuta 2012

Hollywood Undead - Hear Me Now

Lunta on satanut tyyliin koko päivän täälä Pellossa.
Heräsin tapani mukaan jo kl seitsemän. Ja no alkaa olla jo ikävä Ötåhon, kun täällä Pellossa on liian hiljaista! Ei yhtään eepppaa tai autoa aja ohi :( No olen kuluttanut päivän kaivellessa vaatekaappia ja löysin minun kadoksissa olleet pinkit korkkarit (tai ei ne kadoksissa olleet, en vain tiennyt oliko ne Ötåssa, Mettiksessä vai Pellossa)
Sitten tekemisenpuutteessa olen kumonnu Starbucks-kahveja ja nyt pelkään, että olen jäänyt koukkuun niihin :s
Sitten viellä se, että en pääse tällä viikolla Hakkasiin, sillä isällä ei ole aikaa heittää minua edes puoleen matkaan... no joskus toiste sitten, kun jollain muulla on synttärit siellä päin.
Haha kiva nyt minun Spotifykin on seonnut ja alkanut puhumaan suomea hmmmp.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign