Pages

31. lokakuuta 2012

"Life is a bitch then you gonna die"

Herranen jestas koska olen viimeksi lukenu jonku kirjan gulps?... no siittä on aika kauan, mutta tänään tuntu kaikki tekeminen loppuvan, joten otin kirjan kauniiseen käteen ja nyt voin ainaki sanoa, että mulla ei ole keskittymisvaikeuksia, niinkö ajattelima Jennan kanssa haha.
Sain sitten tänään katottua loppuun kaikki tuotantokaudet(ko ne on vai jaksot?) Sex And The Citystä ja kauan siinä meniki, sain ne nimittäin joululahjaksi viime jouluna K:lta hehe.
Sitten olen miettiny vakavissani, jos mulle sopis napakoru (onhan se vähän ällöttävä ajatus hankkia lävistys vatsaan, mutta kun sitä on suositeltu moneltaki eri taholta mulle) toivottavasti tämä jää vain harkinnaksi... (Mulle ei saa sitten kesällä näyttää niitä louis vuitton-napakoruja muuten...)

Mutta huomenna olis vähän niinkö parturi, enkä tiedä raskinko laitta tummenpia raitoja hmmm :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign