Pages

12. marraskuuta 2012

Heips

Hmm niin tyypillistä, että olen kadottanut kameran usb-johdon. Ja kun on niin monta paikkaa missä se vois olla. On kai käytävä Mettiksessä tällä viikolla etsimässä sitä. Vaikka just eilen olin siellä käymässä isänpäivän kunniaksi.
Aamu ei ollut niin vaikea niinkuin maanantait usein on. Vaikka en saanu illalla edes nukuttua, kun yksi Gällivaran höpötintti häiriköitsi soittelemalla >:/
Nyt alkaa vähitellen tulla stressi siitä mitä ostan joululahjaksi kaikille niin ja mitä haluan itelleni lahjaksi. Kyllähän sitä aina keksii jotakin muille ihmisille lahjaa, kun saa rauhassa miettiä. Joten minun ja Jennan on pakko käydä Happiksessa kahdestaan ensi kuussa ostoksilla, eepalla tai linkkarilla!

Kaikki aina valittaa, että mulle on niin vaikea ostaa lahjoja, kun ei kuulemma kelpaa mikään tai on niin kallis maku. Mutta siis eihän mulla ole mitään, mitä oikeastaan haluaisin, paitsi eeppaan tietenki haluttais saada aina vain lisää kaikkea krääsää, mutta niitä ei kukaan osaa oma-alotteisesti ostaa, että olis vähän niinkuin täysi, täysi yllätys vetasta tyyliin jotku bassot tai talvirenkaat paketista. Huh ja minun synttäritkin lähenee jo hurjaa vauhtia.
Mutta tuntisen päästä pitäis käydä viellä koululla englannin tunnilla ja sitten illalla minun ja Jennalaisen on katottava yksi elokuva koulujuttuihin liittyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign