Pages

26. joulukuuta 2012

Bakis!!

Hej kaikki!
Toivottavasti kenenkään "bakis" ei ole ollut näin kauhea kuin minun :)

Haha no ei mulla aivan "bakista" ole (suom. krapula?) joku niistä VIP:eistä varmasti kerkesi jo ajattelemaan, että "nyt on laitettava raksi kattoon... Lelle bailaamassa ollut?" haha :D
Mutta voi voi kärsin pienestä nestehukasta juuri nyt, kun en ole tosiaan mitään voinut syödä tai juoda koko päivänä :( Peräti niin voimat lopussa etten jaksa edes iPadia nostaa, onneksi kuitenkin viellä iPhonen olen kyennyt nostamaan. Mamman antama konjakki auttoi tosi paljon ja olen nyt kuitenkin paranemaan päin.
En ole noussut sängystä juuri montakaan kertaa, joten olen nukkunut koko päivän.
Toivottavasti parannun uv:hin mennessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign