Pages

22. joulukuuta 2012

Nyt voi sanoa, että väsyttää

Toivottavasti eilis illalla ei tapahtunut mitään jännää, sillä juttu on niin, etten muista siitä paljoakaan. Ja ei...alkoholilla ei ollu vaikutusta asiaan niin kuin moni, moni varmasti nyt ajattelee, olin vain yksinkertaisesti niin julmettoman väsynyt. No kuitenkin istuttiin Coffen kyydissä ja mersu oli kuin sauna (siitä väsymys saattoi johtua) no senkin muistan, että saarnattiin siinä Jennan kanssa Lövikselle aikalailla haha :s
Paljonkohan kello oli kun tulin kämpälle?.. Noh aamulla mamma tuli hakemaan minut ja lähettiin joululahjaostoksille Happikseen. Ostelin vähän joululahjoja itselle. Tarkotus ei ollu ostaa iPad 3 vaan iPad 2, mutta se kolmonen nyt tuli matkaan ja hassu juttu on se, etten edes tarkalleen tiedä miltä iPad 3 näyttää  haha. Kai se jotenkin samalta näyttää kuin se vanhempi versio.
 Nyt olen pitkästä aikaa täällä Pellon kotona. Ajattelin että koristelen joulukuusen, mutta olen aivan poikki koko päivän kävelemisen takia. Joten nyt on laitettava aikaisin nukkumaan ja huomenna on käytävä "sukulaisten" tykönä Ruotsin Pellossa :)1 kommentti:

  1. Hei siisti blogi . Olen nähny sinut livenä vain pari kertaa sen jälkeen kun muutit pellosta. sulla on ihania vaatteita :) onko sulla jo ajokortti , luulin että olet 96 syntynyt. voitko tehdä meikkipostauksen, kun sulla näyttää olevan aina joku ihana meikki loihdittuna :) Hyvää joulua !

    VastaaPoista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign