Pages

27. joulukuuta 2012

VastauksiaVihdoin ajattelin vastailla näihin lukioiden mietteisiin, kysymyksiin ja kritiikkiin ;)

"Sun blogi on kasvanut isommaksi tässä vajaan vuoden aikana. Kuinka monta lukiaa sulla on keskimäärin päivässä? Voitko antaa vinkkejä miten saisin enemmän lukioita blogilleni? Onks sulla joku bloggaaja joka on esikuvasi tai joka inspiroi sua?"

Keskimäärin minun blogilla on vähän yli sata sivun katselua päivässä, se tietenkin vaihtelee, riippuen siitä kuinka useasti kirjoittelen blogiin.

Enemmän lukioita saa tietenkin sillä, että linkkailee omaa blogiaan isompien blogien kommentteihin tai tekee tilapäivityksen faceen, jossa on blogin linkki. Itse olen ollut laiska niiltä osin, enkä ole juuri mainostellut.  Nyrkkisääntö jonka olen kuullut on, että minimissään 3 postausta päivässä saa lukiat riippuvaisiksi. Ainakin Ruotsin puolella kaikilla bloggaajilla on oma juttu, jonka takia ne ovat tulleet kuuluisiksi, joku on sairaanloisen laiha, joku tekee koko ajan uusia kauneusleikkauksia, jotku taas tekevät skandaaleja vaikkapa isoilla blogiriidoilla jne...

Minun ehdoton lempibloggaaja numero 1. on tietenkin kissies.se Eli Alexandra Nilsson joka kirjoittaa Ruotsin suurinta blogia ainoaksi työkseen. 


(Sitten joku pyysi, että puhuisin ruotsia jonkin verran, kun kerran osaan.)
Joten okej, lupaan tehdä videopostauksen joskus niin saatte kuulla ;)

"olis kiva nähä että sä tekisit jotain muotipostauksii ja että sulla olis muutaki ku noita yli isoi ruutupaitoi päälläs :c"

Kun saan jonkun kuvaamaan ja tämä kauhea kaamos loppuu ja valoa tulee lisää niin voin tehdä jotain sellasiakin postauksia. Ja niin iskän ruutupaidoista en luovu ikinä."Hei siisti blogi . Olen nähny sinut livenä vain pari kertaa sen jälkeen kun muutit pellosta. sulla on ihania vaatteita :) onko sulla jo ajokortti , luulin että olet 96 syntynyt. voitko tehdä meikkipostauksen , kun sulla näyttää olevan aina joku ihana meikki loihdittuna :) Hyvää Joulua!"

En käy kuin korkeintaan yhden kerran kahdessa kuukaudessa Pellossa joten siitä se johtuu, ettei minua näy siellä päin.
Ei ole ajokorttia, sillä olenhan syntynyt 96 vuonna, mulla on vain traktorikortti, jolla voin ajaa tuota eeppaa joka on kieltämättä kyllä auto, mutta niin. 
Katson, että saanko meikkipostausta ikinä tehtyä, olen luvannut tässä jo niin paljon...(Joku ihmetteli myös kenen tuo pemari oli josta laitoin kuvan noin kuukausi sitten)

Se ei ole minun poikakaverin (niinkuin joku kerkesi jo ajatella) vaan yhden kaverin, johon tutustuin viime kesällä eepan-osto-reissulla Jällivaarassa. Mutta ikävä kyllä tyyppi muutti vastikään Norjaan :(


"Kuinka useesti käyt lenkillä tai treenaamassa?? Vaik sanot että et oolaihduttamassa niin on toi sun laihuus silmiin pistävää ja kun viellä puhut niin paljon lenkillä käymisestä ja että sun on "pakko"päästä lenkille niin vaikee uskoo ettet ole dietillä????"

Voi voi jotku lukiat jaksaa olla uteliaita. Mulla ei ole mitään ongelmia nuiden syömisjuttujen kanssa eikä ole ikinä ollutkaan. Joten oletan, että tämä asia on minun yksityisasia vaikka kaikki ei niin ajattele.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign