Pages

1. tammikuuta 2013

Poppareita ja tähtisadetikkuja

Tämä uv oli paras pitkiin aikoihin. Käytiin syömässä Ytllä ja aloteltiin kiesaileminen heti sen jälkeen siinä kl 18  ja odoteltiin, että koska vuosi vaihtuisi.
 Puhuttiin vähän aikaa Rousu-poikien kanssa, polteltiin tähtisadetikkuja ja syötiin popkorneja Konsumin parkissa. Kun kello läheni yhtätoista niin lähettiin käymään Ytllä kattomassa kun vuosi vaihtui siellä, sitten matkustettiin ajassa taaksepäin vuoteen 2012 eli lähettiin takaisin Ruotsiin.

 Kun vuosi vaihtui virallisesti Ruotsin puolella ja oltiin nähty Ötån raketit niin lähettiin käymään Övre Kuivassa Uv-kekkereissä. Meillä oli todellinen kiire, sillä haluttiin nähdä, kun porukat räjäytti ostamansa monen tuhannen raketit kekkeripaikalla. Mutta yli puolet jäi meiltä kuitenkin näkemättä... harmi :s 
Jenna parka sai mukavan lumipesun ja oli kuin uitettu koira kun päästiin sisälle partyihin. Luntakin tuli tietenkin sisälle monta kiloa hehe, istuttiin kuitenkin siellä jonkin aikaa ja puhuttiin Funckin kanssa. 

Mutta nyt tulin juuri tänne Pellon kotiin. Ei ole paljoakaan tekemistä joten lähden käymään lenkillä, tällaisina päivinä sitä on iloinen ettei ikinä tarvitse olla bakis, niin kuin monet muut on ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign