Pages

23. tammikuuta 2013

Simpsoneita ja Ben & Jerry´s- jätskiä

Ei tullut koulua tänäänkään, kun oli aamulla vielläkin kuumetta :( Heräsin silti kl 8 aamulla enkä saanut unta, joten katsoin Ice Age nelosen hehe :D Onneksi sain lisää nettiä puhelimeen, kun onhan tässä viellä viikko tätä kuukautta jäljellä.
Koulukirjat on tietenkin koulussa paitsi kaksi, joten en ole voinut tehdä mitään koulujuttuja, vähän kaksipiippuinen juttu, kun toisaalta kiva ettei kipeänä tarvitse alkaa stressaamaan kouluasioista. 
No K kävi äsken YTltä asti hakemassa mulle kahvia ja kepappirullan :) Ihana olla passattavana...paitsi no ainahan mie olen haha ;)
Nyt pätee sama suunnitelma kuin eilen illalla, eli jätskiä ja Simpsoneita K:n kanssa... ja ehkäpä salkkarit, joita en ole katsonut moneen vuoteen, vaikka aina pienenä ne oli toooosi tärkeä juttu, mutta kun kasvoin vähän isommaksi tajusin miten turha ja lapsellinen se sarja oikeasti on huh huh :o

 Huomenna olis vain kaksi tuntia koulua ja toinen niistä olis luisetlua... helvetti mie joka tykkään siittä niin kauheasti, mutta ei ole varmaan järkeä kipeänä lähteä rasittamaan itseään. Joten pitää katsoa jaksanko käydä svenskan tunnilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign