Pages

26. tammikuuta 2013

Sunnuntai

Hej toivottavasti kaikilla on ollut tosi leppoisa sunnuntai! Heräsin tosi varhain niinkuin aina Mettäjärvessä. Tai no minut herätettiin haha. Agnezen aamuherätykset on niin helliä. Se joko tapittaa sängyn reunalla niin kauan, että nousen tai hyppää minun päälle ja alkaa jahtaamaan häntäänsä. Tallillakin piti tietenkin käydä liikuttamassa heppoja. Kävästiin äsken Rantis-kiesillä kauniissa auringonlaskussa ja tuntui siltä että eeppaan olisi voinut nukahtaa, kun sielä on aina yhtä lämmin kuin saunassa, enkä muuten yhtään liioittele :D

Mulla olis huomenna siis synttärit, mutta olen perunut ne jo vuosi sitten eli olen vielä 17 siihen asti, että tuntuu tarpeelliselta täyttää 18. Niin aijon jatkaa eepalla ajamista ja pikku prinsessana olemista. Minun puolesta koko huominen päivä vois olla jo ohi, en halua kuulla yhtään onnittelua enkä todellakaan halua yhtään lahjaa/onnittelukorttia, se on minun ainoa pyyntö.  Olen jo monta kuukautta nähnyt painajaisia, huomisesta päivästä, sillä noh mulla on aina ollut sellanen olo, että tulee vähintään maailmanloppu kun täytän 18 ja no nyt tuntuu pahasti, että se maailmanloppu on tosi lähellä. (Onneksi PonnyAkuten on alkanut taas ruotsin lastenkanavalla niin minun elämässä on ainakin jokin tarkotus hehe :D  )
Kaikki sanoo että mulla on tullut keski-iän kriisi jo nyt haha...hmmmm voi pitää paikkaansa :/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign