Pages

22. helmikuuta 2013

Just remember, little girls cry and big girls say Fuck it!

Hello!
Päivä sai alkaa lasillisella sitä ihan oikeaa jägeriä, sillä kurkkukipu oli tietenkin heti aamusta kauhea. Onnneksi edes jägeri auttaa, sitä kannattakin aina olla jääkaapissa, kun saan tosi usein kurkkukivun itelleni hommattua.

Joten tänään loikoilen taas sängyssä ja otan rauhallisesti, etten tulis viikonlopun ajaksi kipeäksi.
 Olis niin paljon tekemistä, kun pitäisi käydä tallilla treenaamassa hevosia ja sitten pitäis vähän laitella Jägeriä...haha siis tarkoitan A-traktori- Jägeriä tällä kertaa. Välillä Jägerin nimi ihmetyttää ihmisiä, mutta esim isä ja äitikin on jo tottuneet sanomaan "Jäger" eikä "Volvo" niinkuin alkuaikoina :D
Olen päätellyt, että Jägerissä todella kummittelee haha tai sitten se vain on samanlainen tapaus kuin "Herbie- Riemukupla" eli sillä on täysin oma tahto. Tuulilasin pyyhkiät se ainakin itse osaa laittaa päälle, vaihdettakin se itse vaihtaa jos on tarvetta ja se kuuntelee, minua kun olen itse ulkopuolella ja sanon sille stop.
Parisen kertaa se on meinannut karata pihalta niin että kivet on pitänyt renkaiden eteen laittaa ja isää tai äitiä se ei halua totella melkein ollenkaan tai sitten kumpikaan ei hallitse A-traktorilla ajamisen kultaista taitoa ;)

No täytyy myöntää, että jotkut nuista johtui siitä, että Jägerin ex-omistaja oli kunnolla pahoinpidellyt vaihdekeppiä ja käsijarrun vaijeri oli vähän löysä, mutta ne on nyt onneksi korjattu haha itsepäinen tarktori se silti on.

Noh mutta nyt jatkan lepäilyä ja voisin vaikka tehdä poppareita ja katsoa jonkun elokuvan taas :)


Tässä pari kuvaa, kun Jäger oli meillä ekoja päiviä. Usa-vilkut ja enemmän lisävaloja traktori vielä tarvitsis :)
1 kommentti:

  1. Haha rakastan tota sun kirjoitustyylii!!! niin söpöö! näkee että toi on sun silmäterä toi traktori kun tiedätki noin paljon autoista :) eikö olekkin toi joku vanha volvo 240 tai jotain? :)

    VastaaPoista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign