Pages

6. maaliskuuta 2013

The problem with fairy tales? They teach that as long asyou're beautiful you can have whatever you want

Tänään sitten lähdettiin mamman kanssa käymään Happiksessa. Ensin hoidettiin viralliset asiat pois alta, jonka jälkeen suunnistettiin Rajalla-galleriaan shoppailemaan tai no minun tarvitsi käydä vain yhdessä kaupassa ja olin ostanut kaiken tarvittavan hehe niin cubus, kiva että sekin on saatu nyt tänne lappiin sillä aina ennen vain Stockholmissa ja Luleåssa on voinut kädä shoppailemassa siellä. 

Ja kyllä huomaa, että kevät on tulossa ellei ole tullut jo, kun ensinäkin vaatekaupat pursuaa värikästä värikirjoa niin ja haha hevosilla tai ainakin Jusalla on alkanut karvanlähtö haha hauska homma kun hevosen karvoja alkaa taas löytyä joka paikasta, siis joka paikasta aivan liioittelematta :/ 

Mutta nyt taidan valvoa pitkään joten pari, kolme Sinkkuelämää-osaa voisin katsoa, kun en muutakaan elokuvaa keksi tähän hätään.
Aamulla en toivo samanlaista herätystä kuin kaikkina aamuina tähän mennessä...Agnez tulee ensin tökkimään kuonollaan ja kävelemään päältä ja sitten kun se ei tehoa niin menee alakertaan ulvomaan pelottavaa sudenulinaansa. Ja saa samalla kaikki naapurin koirat räksyttämään. Kai se pitää sitä helvetin hauskana hommana, kun saa minut aina säikähtämään pystyyn, kun väkivalta ei enää tehoa hmmm.

Haha tänään Rajalla minua ja mammaa tuli vastaan joku puliukko jota en todellakaan tuntenut ja alkoi puhumaan mulle. Yhtäkkiä vain! jotenki näin: 
-"Kaunis kiharatukkainen ja vielä blondi tyttö"Vaistomaisesti lähin vain kävelemään pois paikalta, mutta ukko kuitenkin seurasi perässä ja jutteli mamman kanssa minusta ja kyseli mm. että olenko suomalainen ja olenko tornionjokilaaksolaisia. Sitten saatiin ukko karistettua kannoiltamme, mutta äijä lausui mulle viellä elämänviisauden "pidä tyttö itsestäsi huoli"
Niin ällöttävää hyi saakeli!
Siis on mulle joskus Stockholmissa jokin vanha pappa tullut kysymään olenko sukua Marilyn Monroelle, mutta tuo tuollanen uteleminen nyt oli ällöttävää!


1 kommentti:

  1. Vitsi sulla on kivat hiukset! :) Tuo otsikko kans kyllä on niin hyvä..

    VastaaPoista

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign