Pages

25. huhtikuuta 2013

Hope for the best, expect the worst, and take whatever comes

Moikkelis! Pääsin eilen pois sairaalasta (oli melko haikeaa hyvästellä minun huonevahtina toiminut seepra haha) ja kun kerta oltiin niin lähellä Hööksiä niin käytiin shoppailemassa. Mulle se uusi kypärä tuli ostettua ja sitten ostin Luckyllekkin vähän uusia tavaroita hihih :)
Tämä aamu sai alkaa lääkkeillä, kahvilla ja muumeilla. Oli lohduttavaa nähdä, kun muumiPapallakin oli puolestaan jalka paketissa, niin en ole ainoa joka on vähän rampa hehe.
Minun pitäis napsia yli kahdekan lääkettä päivässä ettei pääse keuhkokuume iskemään vaikean hengityksen takia, mutta en oikein ole innokas ottamaan lääkkeitä koko aikaa :/ Illalla ajateltiin käydä ulkona kävelemässä mie, Anksu ja mamma, kun täytyyhän minua vanhusta ulkoiluttaakkin, enkä ole pitkiin aikoihin käynyt täälä kotikulmilla ulkona.
Viikonloppuna olisi tarkoitus palata takaisin tallimaailmaan, tehdä Luckylle taivutuskoe ja jos ei näy mitään ongelmia selässä ja jaloissa jne. niin pitäis suunnitella Luckyn treeniä eteenpäin ja lisätä kordinaatio harjoituksia. Toivotaan että se äijä voi hyvin henkisesti ja fyysisesti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign