Pages

23. huhtikuuta 2013

Hug her like you don't want to let go. Kiss her like you mean it. Love her like there is no tomorrow

Huomenna olis toivon mukaan kotiin lähdön aika. Olen koko tämän päivän seikkaillut tässä pikkuisessa sairaalan huoneessa ja odottanut, että aika menisi nopeasti. Onneksi mulle ei sattunut huonekavereita, sillä niihin olisin hermostunut jo aika nopeasti. 

Mulla oli siis aivotärähdys ja kolme kylkiluuta jotenkin rikki/murtunut/poikki ja nyt kyllä en muista mikä sen yhden luun nimi on suomeksi mutta kuitenkin joku sellainen joka kuulemma murtuu helposti.
Nauraminen tekee vähäsen vielä kipeää, ja se ei ole ollenkaan hauska homma haha :s Mutta haluaisin vain äkkiä tallille ja kotiin täältä sairaalasta. Ajattelin pyytää mammalta ja papalta uutta ratsastuskypärää Hööksistä , kun tuo vanha ei ole enää ajankohtainen ollenkaan :D Jos Luckyn jalka on hyvässä kunnossa, niin äijän peruskuntoa pitäis pitää yllä kaikesta huolimatta ja onneksi mulla on yksi ellei kaksikin ehdokasta siihen hommaan.
 Mutta kyllä Lucky ja muut hepat mahtaa miettiä, että minne emäntä on kadonnut, kun ei enää näy tallillakaan.

Mulla ei nyt ole mitään kuvia, onneksi "weheartit" on keksitty, joten tällasta tällä kertaa :)ahaha onneksi meille ei sentään noin nolosti käynyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign