Pages

17. huhtikuuta 2013

Keskiviikko

Pieni blogipaussi ollut tässä hehe, ei ole siis yksinkertaisesti ollut aikaa kirjoittaa :/

Ja vaikka olisikin ollut joskus aikaa niin ei ollut mitään halua nököttää tietokoneen edessä ja kirjoittaa. Mutta nyt täytyy todeta, että tämä kirjoittamienen ei luonnistu ollenkaan, sormet hakee vain koko ajan vääriä kirjaimia ja saan olla koko ajan virheitä korjaamassa. Suomesta on tullut niin vaikeaa, vaikka yritän löytää luettavaksi suomalaisia kirjoja, ettei suomi katoa kokonaan. No ei kai se haittaa jos taivutukset menee välillä väärin hehe :D

No nyt olis viikon ehkä raskain koulupäivä takana ja vielä pitäis tehdä geografian raporttia. Kuinkakohan monta kertaa kerkeän heittää geografian kirjan päin seiniä tällä kertaa haha... niin eihän siinä aineessa mitään vikaa ole, mutta opettaja osaa olla niin vittumainen, että välillä sille saa hermostua oikein toen teolla. No onneksi enää parisen kuukautta tarvittee kestää sitä!

Oi mutta nyt minun on mentävä tekemään ruokaa K:n kanssa. Tehdään meidän bravuria, nugetteja ja nuudeleita haha. Minun pienen pienestä keittiöstä tulee oikea hullun mylly, kun me kaksi kokkia  juostaan sinne tänne.
Btw meillä K:n kanssa on niin kauhea poni-kuume, että suunniteltiin jos ostettais yhteinen pieni mini shetukka. On niin ihanaa, että K:kin on tuollainen innokas, osaava hevosihminen, niin ei aina tarvitse mennä tallille tekemään paskahommia, vaan voi sanoa K:lle, että mennä luomaan hepan kakat karsinoista ;)

Haha naaaawww :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign