Pages

28. huhtikuuta 2013

Sunnuntai-laiskottelua :D

Hellou minun sairasloma senkun jatkuu ja tuntuu, että hyvä niin, sillä olisin vain vaivaksi, kun minua pitäis olla koko ajan auttamassa koulussa.
 On niin epäreilua, että tuolla etelässä on jo 23 astetta lämmintä ja täällä Norrbottenissa vielä lunta satelee wrrr -.-
 Eilinen hetken mielijohteesta lähtö Ötåhon osottautui niin piristäväksi ja voimia antavaksi+kaikki kivut tuntui lähtevän pariksi tunniksi pois kun sai istua ja "mysata" Hiluxissa tyynyjen keskellä, ajaen kylällä ja kuunnellen musiikkia "K":n ja parin muun kanssa. Otetaan varmaan uusiksi tuo Toyotalla kiesaaminen vappuna hehe ;) 

Tänään passitin "K":n tallille liikuttamaan hevoset yksin ja jäin itse mökille katsomaan Live-lähetystä Horse Showsta hahaaa :D Siitä tulikin mieleen että ilmottauduttiin Luckyn kanssa tänään yhdelle kurssille, joka pidetään Ötån ratsastuskoululla ensi kuussa. Nyt pitää toivoa, että paikkoja on vielä jäljellä!...niin ja toivotaan, että olen parantunut siihen mennessä, etten tarvitsis erikseen hevosenhoitajaa sinne...Oikeastaan en ole edes päättänyt, minkä hevosista valitsen hmmm, mutta uskoisin, että Lucky on parhain sinne.
Ja nyt pitää jatkaa tätä laiskottelua täällä sängyn pohjalla :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign