Pages

29. toukokuuta 2013

Kesä!

Melkein 40 astetta täällä Ötåssa ei yhtään paha!
Sääli, että joudun ottamaan aurinkoa asunnon ikkunasta, joten pitää toivoa, että tulisi yhtä lämmintä viikonlopuksi Mettäjärveen, niin tramppa pääsis kunnolla käyttöön :)
Mulla ei ole enää kuin yksi koulu-jutska tekemättä ja sitten olisi ykkönen pulkassa hihi. Nämä kaksi viikkoa onki olleet yhtä koulu-juttujen tekemsitä.

Olen miettinyt, että jos siirtäisin blogin improveme.se nimiselle sivustolle vaikka se onkin maksullinen niin on  silti parempi pulittaa se parikymmentä kruunua, kuin kärsiä huonosta kuvanlaadusta. Mutta toisaalta en haluais heittää hukkaan kaikkia näitä vanhoja kirjoituksia joita olen blogannut tässä vuosien varrella :( Saa nähdä mihin ratkaisuun päädyn.
Niin ja tässä allle kuukauden päästä olis sitten se jokavuotinen Tukholman kaksi viikkoa. Odotan jo innolla hihi ja niin varmaan joku muukin odottaa :D
Huomenna vain yksi tunti koulua joka on liikunta ja no kun olen tällainen (toistaiseksi vielä) "rampa" niin minun on otettava vain kävely lenkki kylän ympäri. Kyllä mie varmaan kohta olen sellaisessa kunnossa, että voin alkaa liikkumaan ihan normaalisti... Toivotaan ainakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign