Pages

20. kesäkuuta 2013

Vähän kuulumisia ja kuvia!

Viime viikonloppu oli aivan paras! Ensin cirkus ja sitten lauantaina GvE-cruising.
Eli perjantaina lähettiin Jennan, "K:n", Tobiaksen, Funckin ja Tonyn kanssa kesken studenttien "tanssiaisten" cirkukseen, että saatais hyvät paikat. Vähän jäi harmittaan kun ei saatu kuvia niistä meän ysinelosista :( Mutta sain kuitenkin joitakin kuvia meidän cirkus-reissusta kun käytiin väliajalla katsomassa hevosia, piti pulittaa 40kr ja ajateltiinkin ensin, että mitä järkeä maksaa, kun hevosia näkee aivan ilmaseksi kotipihallakin, noh mutta oli se ainakin sen 40kr arvoista, siis aivan ihania friisiläisiä ja pikku miniponeja + hevos-seeproja jne! Jäi niin hyvä fiilis siitä reissusta.
Lauantaina käytiin Gällivaressa (Malmbergetissä) pitkästä aikaa. Ikiniä en ole nähnyt niin paljon cruisailioita nuin "pienessä" paikassa haha. Vähän hävetti kun juututtiin jenkki-autojen letkaan ja oltiin ainoat joilla oli vähän uudempi auto GvE-Malmberget välisellä moottoritiellä hehe. Ja huomenna olis taas yksi cruisinki ja tällä kertaa Överkalixissa, niin onhan sinne mentävä ehottomasti kuluttamaan bensaa. Ensi kuussa olisi vielä Happis-cruisinki ja Ötå-cruisinki. Eihän kesä olis yhtään mitään ilman näitä cruisinkeja!
Ja ensi viikolla odottais Tukholma...tuntuu että tämä kesä menee taas liian nopeasti! Vaikka reilun viikon olen vasta lomalla ollut hmmp :/
(Niin hmm ja tuli vain tässä mieleen, että minnekköhän minun blogger-appi on kadonnut s4:stä? Myönnän etten ossaa käyttää yhtään tuota samsungia, mutta nyt tuo puhelin vain *ittuilee tahalleen, kun piilottaa tärkeimmät apitkin... taitaa tulla sen uuden iPhonen osto heti jos se tulee markkinoille lähiaikoina -.-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign