Pages

22. heinäkuuta 2013

Forget all your worries. Live like there's no tomorrow

Heipppss kaikki! Ihanaa kun saa taas kirjoittaa blogia kun on normaali netti. Päätin tulla käymään Pellossa nyt kun on enää viikko aikaa siihen, että lähdetään käymään Etelä-Suomessa asuntoautolla :) Käydään varmaan Karttulassa (vai mikä sen paikan nimi oli) Kuopion Kuninkuusraveissa finaalipäivänä ja sitten sieltä vielä Lempäälään, Tampereelle ja tietenki käydään sitten Särkänniemessä. Toisaalta odotan reissua kauhulla sillä kännykät ei toimi niin kaukana Suomessa ja sielä on muutenkin jotenki ahdistavaa omasta mielestäni...en tiiä että miksi :(
Ötå-cruisinki hujahti myös ohi viime lauantaina, melko paljon samoja autoja ja tyyppejä, kuin viime vuonna, mutta kivaa silti niinkuin aina:)

Kesäloma on mennyt niin nopeasti, odotan jo että pääsisin takaisin kouluun, mutta toisaalta en haluaisi missään nimessä että loma loppuisi. Ristiriitainen tilanne. Niin ja koska se koulu alkaa? mulla ei ole ainakaan mitään tietoa. Mutta aivan sama, kuitenkin varmaan jotain tyyliin kuukausi lomaa jäljellä?
Ai niin minun pitäisi heittää kaikki loputki Tukholma-kuvat tänne, heti kun kerkeän ja kun olen vielä täälä Pellossa, missä on hyvä netti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign