Pages

8. elokuuta 2013

Counting Stars

Huomentaaa! Ihana aamu Ötåssa :D Pitkästä aikaa kun saan herätä omassa asunnossa. Yöllä en kylläkään saanu yhtään nukutuksi kuumuuden takia vaikka kaikki ikkunatkin oli auki ja tuntu, että nukun enemmänkin tuossa autotiellä kuin omassa kämpässä. Jotenkin minun alitajunnassa on vieläkin se refleksi, että jos joku ajaa ohi vähänkin kovaäänisesti jumputtaen tai kaasuttaen niin on pakko pompata ikkunaan ja kurkata, että kuka se sielä nyt menikään... Haha vaikka puoli kolmen aikana yöllä täydessä unessa.

Mutta, mutta tänään lähden taas tuonne Mettikseen takaisin, ei Pellossa tai täällä Ötåssa ole oikein mitään tekemistä. 
 Voisin kohta alkaa taas ratsastamaan pieniä lenkkiä, vaikka äiti ei oikein tykkääkkään siitä ideasta. Olenhan mie jo käynyt selässä sen onnettomuuden jälkeen, mutten ole vielä ottanut lenkkejä Luckyn kanssa, ja se näkyyki minussa haha. Uskon kuitenkin, että olen melkein parantunut kun kylkiluista ei enää kuulu sellaista iljettävää raksumista, noh solisluu onkin sitten eri asia.  


Mulla ei sitten vieläkään ole tarpeeksi tilaa puhelimessa, niin en voi edes katsoa kuvia saati sitten ladata niitä tänne. Mulla on kyllä uusi muistikortti, mutten osaa käyttää tällaista Samsungin palapeli-puhelinta hehe :D Onneksi kone vielä toimii vaikkakin hitaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign