Pages

2. lokakuuta 2013

Tämä pänttääminen ei ole minun juttu!

Heips kaikki...niin tosiaan eksyin kirjoittamaan blogia vaikka pitäisi lueskella historiaa hehe. Olen nyt koittanut takoa päähän nuita historian asioita jonkin verran ja ilman Emilian apua olisin hermostunut ja heittänyt äpyli-koneen jo ajat sitten pois. Minun keskittymistä ei häiritse sitten yhtään tuo naapureiden musiikin kuuntelu ehei -.- ja fucking jäätelöauto pinputtaa ulkona juuri nyt tietenkin kun minun pitäis lukea, normaalisti en sitä hoksaa/ kuule ollenkaan, mutta nyt :(
Hui kauhistus sain tänään aivan lievän sydärin kun taloyhtiön äijät marssi sisälle minun kämppään, hyvä että satuin juuri silloin oleen kotona haha ei enää kiitos tuollasia yllätyshyökkäyksiä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign