Pages

25. marraskuuta 2013

Är otur en kronisk sjukdom? för isf har jag den

Haha viikonloppuna sattui ja tapahtui. Ensinäkin en tiedä, että mikä hevosilla oli, sillä ne käyttäytyi ihan kummasti. AWSkin sai potkun Luckyn kaviosta hehe, onneksi autoon ei tullu kuitenkaan sen isompaa lommua. Niin luojan kiitos Luckyllä ei ole kenkiä jalassa, silloin olisi varmasti jäänyt auton kylkeen mukava muisto.

Sen jälkeen jouduin mie Lillenin hyökkäyksen kohteeksi. Tamma nimittäin hyökkäsi minun kimppuun kun olin hoitamassa sitä yöpuulle. Nyt solisluussa on kauhea mustelma ja vielä eilen siihen sattui vähän. Kyllä meidän piti Lillenin kanssa vähäsen neuvotella, että kumpi meistä se johtaja olikaan. Haha ja nyt jälkeenpäin huomasin, että Lillen oli repinyt  pois ISON tupun minun hiuksia juurineen…hauska
Tänään oli vain yksi tunti koulussa ja sekin tuntu aivan turhalta... Asså frågan  "Vad gjorde ni i skolan idag?" Man ba nä du vet, det gamla vanliga, red på rosa kor till Kiruna och gjorde hembränt bananlikör ;) Outoa kyllä mutta tulee jotenkin hulluksi kotona kun on niin paljon vapaa aikaa eikä koulua ole kuin silloin tällöin. Mistä sitä löytää tekemistä? ;(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign