Pages

11. marraskuuta 2013

Hello! nä jag är inte död, jag lever!

Haha kun minun famesin blogi-avustaja alkoi lähetellä minulle viestejä, että onko mulla ongelmia tämän teknikan kanssa, kun en kirjoitttele mitään ja silti kävijäluvut pysyvät samoina. Niin tajusin, että mulla on oikeasti ikävä blogin kirjoittttamista, mutta se on niin helvetin hankalaa nykyään (äskenkin mietin kauan aikaa kuinka monta T-kirjainta "kirjoittttamista"-sanassa on, no en tieny niin laitoin kaiken varalta 4)  Känns som att det bara är jag som skriver på finska..folk måste tro att jag är efterbliven haha :D
Mulla olis hirveästi nuita koulu-juttuja ja Suomesakin pitäis käydä joten en kirjoitttele tällä kertaa enempää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign