Pages

15. helmikuuta 2014

Hej bloggen!

On ollut melko paljon tekemistä viime aikoina, olen koittanut mm. saada kasaan fiksua kirjettä Suomen eduskuntaan lähetettäväksi, ja se olikin vaikeampaa kuin olisin aavistanut...
Tasan viikko sitten oli Jokkmokin markkinat. Ensin ajattelin etten jaksa istua autossa koko päivää, rankan eeppa-cruisaus illan jälkeen, mutta lähettiin kuitenkin käymään ja oli muuten tosi hauskaa! Normaalisti en oikein välitä Pajala-markkinoista tai Ötå-markkinoista, mutta tuolla oli tosi kivaa! :)
 Tunnelma oli aivan huippu ja mie innostuin ostamaan turkiksia ja muuta pikku saame-krääsää. Melko monella oli saamelaisten kansallispuku päällä ja sen takia tuntui vähän siltä että erottui joukosta, kun olin jättänyt oman kotiin. Tulin siihen tulokseen, että heti keväällä meidän on otettava road trip Jokkmokkiin.   Mutta sitä ennen pitiäisi ehkä opetella enemmän saamea haha minun sanavarastolla ei pitkälle pötkitä. Oikeastaan oikein hävettää, etten voi katsoa edes Oddasateja (uutisia) ilman ruotsalaista tai norjalaista tekstitystä :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign