Pages

26. huhtikuuta 2014

Påsklovi

olen juuri saanut laitettua trampan tälle vuodelle kasaan ja aurinkokin päätti tulla juuri sopivasti esiin, joten loppupäivä taitaa mennä trampoliinilla loikoilemiseen, jos aurinko vain haluaa paistaa :D
Tänä vuonna sattui olemaan kauhean pitkä loma, kun tämä viikko on vapaa ja ensi viikollakin on vain kaksi päivää koulua. Tuntuu etten ole käyny koulussa moneen viikkoon ja että olen saanut kauheasti tehtyä.
Eli pääsiäisloma on ollut aivan ihana. kerkesin peräti käydä Pellossa pari yötä...olen hoitanut tallityöt joinakin päivinä jo aamulla ennen yhdeksää, puhdistanut karsinat liikuttanut kaikki hevoset jne.. Hehe aina se sama, että minua huolestuttaa vain ponin kesäkunto ja treenaus vaikka itte näytän aivn mursulta :D

Poltin tällä kertaa itteni aivan kokonaan auringossa viime sunnuntaina kun oltiin paistamassa makkaraa/ pilkkimässä meidän vakio-grillipaikassa, (0li tyyliin niin lämmin että pystyi pilkkimään bikinit päällä haha)  Ajateltiin ensin että saadaan olla rauhassa grillaamassa, mutta jonkun ajan päästä alkoikin paikalle tulvimaan sukulaisia ja random-porukkaa, noh hyvin kaikki 15 ihmistä mahtui pienen nuotion ääreen vaikka olikin vähän ahdasta.
 Tänä vuonna innostuttiin kelkkailemaanki vähän normaalia enemmän vaikka pelkäsin tosi paljon että pudotaan jäihin tai jotain vastaavaa. Käytiin jopa Rantajärvessä asti kelkalla, mutta käännyttiin melkein heti samantien takaisin kun jään päällä oli niin paljon vettä.
Taidetaan viellä huomenna käydä viimisen kerran tälle keväälle kelkkailemassa ja paistamassa vaahtokarkkeja tuossa lähi saaressa. tosiaan ja meidän pikku Esla-porokin päästettiin vapaaksi (joo ollaan käytetty mielikuvitusta ja laitettu potkuri-merkkki poron nimeksi)


haha sori mulla oli tämä kuvapuoli nyt vähän tuollasta poni/poro-painotteista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign