Pages

13. kesäkuuta 2014

Ajattelin alkaa kirjoittelemaan taas

Hej bloggen! :D kävin juuri hakemassa MacBookin korjuulta. täytyy sanoa että aivan kuin olisin saanut ihan uuden koneen vaihdossa,  vaikka kyllä tämä minun vanha on, mutta ilman lommuja ja naarmuja :)
Keskiviikkona oli siis päättäjäiset ja se tietenkin tarkoitti sitä että oli ajettava se 10 tuntia kylällä ja juhlistettava kesäloman alkua samppanjan ja mansikoiden kanssa+ käytiin ensimmäistä kertaa syömässä ulkoterassilla tälle vuodelle. Sitten illemmalla tanssittiin Jennan kanssa ns. vanhojen tanssit Konsumin pihalla, kun ollaan nyt koulun vanhimpia. vaikka noh hallittiinkin vain kaksi eri tanssia, valssin ja tiputanssin, mutta nehän ne kaikista tärkeimmät on ;)
Illalla on ylioppilaisten juhlakin hotellilla ja ajateltiin mennä katsomaan sinne sillä silmällä että ensi vuonna on sitten meidän vuoro olla prinsessoja ja ajella limusiinillä.
ja  huomenna on toinen cruisinki tälle vuodelle ja se on Gällivaressa, huh herran jumala on sitä odotettu. toivotaan että kuljetus eepalle onnistuu ilman ongelmia ja toivotaan myös että ilma olisi yhtä hyvä kuin viime vuonna!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.