Pages

13. heinäkuuta 2014

….för världens bästa rockabilly rebel är jag

eilinen ilta oli aivan mahtava, tämän vuoden Happis-cruising oli yksi parhaimmista cruisingeista missä olen ollut! :D tein oikean valinnan kun lähdettiin satanelikakkosella. en olis uskonu että yksi vanha aikansa elänyt volvo kerää niin paljon ihailuja. joku volvo-fani jaksoi joka kerta kun tultiin vastaan nostaa peukut pystyyn ja huutaa meille "i love Volvo 142! "  ja illan lopussa meidät pysäytti joku random-äijä keskellä vilkasta cruisausreittiä ja alkoi ottaa kuvia Volvosta, sitten kun äijä oli ottanut tarpeeksi kuvia ja läpännyt ylävitoset mulle niin saatiin taas jatkaa matkaa hahah.
...hmm ehkä minun täytyy perua puheet siitä että täkäläiset on sulkeutunutta porukkaa verrattuna eteläläisiin. juttua riitti niin paljon kun istuttiin cruisausjonossa... meille mm. laulettiin jotakin eddie meduzan laulua ja joku rukoili jostain cadillacista, että oltais kaasutettu niin että ne olis kuullu miltä vanha satanelikakkonen kuulostaa hehe :D koko cruisingin tunnelma oli siis aivan huippu. nyt vain soipii nuo eddie meduzan laulut päässä haha :D
(niin tulima neljän maissa yöllä kotiin ja ihme ettei väsyttänyt juuri ollenkaan, mutta nyt onkin vuorokausirytmi vähän pyörähtänyt, mutta mitäpä tuo haittaa kun on loma.)


ensi perjantaina on Jokkmokk-cruisinki harmi että sinne on niin pitkä matka niin meidän on lähdettävä Hiluxilla jotta matka menisi nopeampaa :( mutta odotan sitä reissua innolla sillä maisemat Jokkmokkin suunnalla on aivan ihanat!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign