Pages

4. syyskuuta 2014

tallille!

en voi ymmärtää miten voi olla niin kauhea koti-ikävä vaikka on omassa kodissa. toisin sanoen en enää viihdy näin isossa paikassa ja haluaisin koko ajan takaisin pikku Mettäjärveen…tuntuu että kaikki tärkeä on siellä :(
noh kuiteski saima eilen meidän uudet MacBookit ja istuima jollakin luoennolla kaksi tuntia ja kuuntelimma ko meile saarnattiin tietokoneista ja niiden pidosta.
 tänään oli sovis ja vain yksi tunti koulua ja nyt kun olen ollut monta tuntia kotona niin huomaan miten vaikeaa tämä kahvilakko on. olen ollu nyt kohta kaksi päivää ilman starbucks-kahveja. normaalisti alotan aina päivän juomalla aamula yhen starbucks-laten ja heti kun tulen koulusta niin on pakko saada toinen. saa nähdä sorrunko taas kahvijuopoksi.
mutta nyt pitää lähteä käymään Mettiksessä ja tehdä kaikki tallityöt ja treenata vähän Jussi-ponia, sillä viikonloppuna en kerkeä töitä tekemään niin kuin normaalisti :)
löysin koneelta viime keväältä kuvia, kun olin Luckyn selässä pitkäsät aikaa :D nykyään Lucky on vain perähevosena tai työskentelee minun kanssa ympyrätarhassa vapaana, vaikka välillä en voi malttaa olla menemättä sille selkään ja ottaa pientä lenkkiä kylän ympäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.