Pages

9. syyskuuta 2014

viime viikonloppu!

Helsingin reissu oli aivan kiva. tultiin aikaisin aamusta Helsinkiin ja mulla oli "unohtunu" sopiva käsilaukkukin kotiin niin juoksima heti ko vain mahollista Stockmannille ja ostin ensimmäisen laukun joka pisti silmään… haha no ei kummiskaan oli mulla joku aavistus minkä halusin. Oikeastaan koko reissu oli peräti niin kiva että taidan lähteä ensi vuonna uuestaan kattoon Gloria Fashion Showta.
läheltä kuitenki liippasi että kerkesimä tapahtumaan sillä kävi ilmi että taxikuski ajo meät vähän väärin, joten jouduttiin juoksemaan oikeaan osoitteeseen. tapahtuma oli siis Alkon vanhassa pullovarastossa haha ei ihme ettei meinattu löytää paikkaa :D vaikka tultiin aika viimeisten joukossa niin meille oli silti ihmekyllä kummallekki vielä jäljellä omat Goodiebagit.
aina ennnen kun ollaan käytty helsingissä ollaan pyöritty eniten Forumissa ja jossaki muussa gallerissa mutta nyt meidän shoppailu keskittyi eniten Esplanadille, sillä se muistutti eniten Stockholmin meininkiä, paikka taisi olla Helsingin Stureplani ainakin minusta tuntu siltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign