Pages

20. elokuuta 2014

Loman viiminen päivä

jahapp huomenna alkais koulukin. mulla on sellainen käsitys kolmosvuodesta että vois olla aika rentoa mutta en ole kyllä varma. näyttää siltä että syksykin on tullut ko vettä sataa koko ajan, on helvetin pimeää ja mulla haluttaa koko ajan kuunnella masentavia indie-lauluja. minun asunnossa on kuitenkin täysi kesä olen joutunut nukkumaan ikkunat auki, mutta sekään tunnu auttavan :(
olen kuluttanut nyt kaksi viimistä loman päivää vain asunnolla istumiseen, sillä en ole kerennyt ottaa rennosti juurikaan lomalla. nyt lähen kuitenkin käymään nopeasti kääntymässä Happiksessa.
hoksasin tässäettä kirjoitin kaksi viikkoa sitten blogiin ja nyt kun katon blogia niin tämä pirulainen ei olekkaan julkassu minun tekstiä eikä halua julkaista sitä...öööh, en oikein tiedä että mistä on kyse?…  kattoa jos voin fiksata sen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign