Pages

3. tammikuuta 2015

10 asiaa mitä et ehkä tienny minusta ✌︎

1. Minun sukunimet vois olla oikeasti Keskifrantti- Sunna... mutta päädyin pitämään tuon Andersson-Sunna.

 2.  Mulla on tinnitus eli kuulen koko ajan pienen "piip"-äänen kummastaki korvasta. se ei kuitenkaan enää häiritse minua, mutta joissakin tilanteissa huomaan, että kuuntelen sitä esin kun olen laittamassa nukkumaan tai kokeiden aikana kun on hiljaista ja silloin se on häiritsevää...

3. mie en tykkää ollenkaan vaatteista! varsinkin sukat on hirveintä mitä tiiän! jos saisin itte päättää niin voisin olla ilman vaatteita koko ajan. joten minun lapsuusajoista on äärimmäisen vaikeaa löytää kuvaa missä mulla olis vaatteet päällä haha. nudisti ehkäpä? :D

4. olen 12- vuotiaasta asti halunnut tehdä yhden kauneusleikkauksen ja kohta saan nähdä mitä päätän sen asian suhteen.

5. Mulla ei ole ikinä ollut bakista ja mietinkin useasti miltä "krapula" tuntuu, se on mulle täysi mysteeri. (toisin sanoen en ole ikinä ollut päissäni, mutta sokerihumalassa kyllä ja minusta tuntuu etten oikein osaa juodakkaan niin paljon että voisin olla piri-päissä)

6. Tämä ei ole varmaan yllätys, mutta en kampaa hiuksiani kuin ehkä pari kertaa viikossa...tosiaan olen oikea röllipeikko. FluffFluff7. olen kokeilemassa yhtä "huumeeksi" sanottua ainetta jota saa kuitenkin käyttää muttei myydä ruotsissa. suomeen se ei ole vielä varmaan tullut, mutta uskon että kohta media alkaa pelottelemaan siittä sielä Suomessakin haha.

8. Me... siis minun perhe olema læstadiolaisia, vaikka minua ei ole kasvatettu niin kovassa kurissa niin kuin siinä herätysliikkeessä on tapana, paitsi tietenkin kaikki perus uskovais-asiat on ollut mukana vahvasti... olen hiljattain kuitenki huomannut, että me täällä pohjoisessa olema koko porukka  aivan väärässä uskossa ko ajattelee meidän geografista sijaintia. luonnonuskonto olis ainakin minun mielestä ymmärrättävämpi. joten joskus mielessä on käynyt että voisin erota kirkosta.9. Mulla on pienen pieni tatuointi jossain päin kroppaa. (tämä oli salaisuus tähän päivään asti, sillä se on henkilökohtainen asia) Vaikka mie tykkään kritisoida, että tatuoinnit on hirveitä jne...mutta uskon että olisin myönteisempi tatuointien suhteen jos tuntisin enemmän ihmisiä jolla niitä olis.

10.  Mulla on suuri rakkaus rekkoihin. Äitin ihmetyksen aihe on, että miten osasin neljä vuotiaana erottaa eri rekkamerkit vaikka kukaan ei ollut mulle niitä kuulemma opettanut. Minun unelma on että ajan rekkakortin kun täytän 21 vuotta. Teoriakirjaa en ole vielä edes aukassu vaikka tiedän, että kohta pitäis alkaa ehkä valmistautumaan siihen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign