Pages

20. tammikuuta 2015

☾ Insomnia ☽

yhtäkkiä se tapahtuu kun haluttaa alkaa siivoamaan...keskellä yötä.
noin viikko sitten hoksasin etten saa unta kunnolla illalla vaikka aina normaalisti olen tasan kymmeneltä pehkuissa. viikonloppuna yritin sitten irrotella niin että saisin illalla unta (irrotella=tein kaikki tallityöt huisikien ja kävin useamman kerran päivässä lenkillä Anksun kanssa) mutta sekään ei auttanut.
herään monta kertaa yöllä ja mietin että miksi yö ei lopu kun tuntuu että olen nukkunut extra paljon.
homma on se että mulle tulee sama juttu aina loppukeväästä mutta nyt on vasta alkukevät ja on sellainen yli-energinen olo.
olen yrittänyt googlata mistä tämä johtuu ja en todellakaan ole ahdistunut tai masentunut eikä mulla ole mitään suurta stressiä tai kriisiä elämässä... voiko asiat olla sitten liian hyvin että ei haluta mennä sinne unimaailmaan koska jutut rullailee ihan hyvin menemään oikeassa elämässä? tai no oikeastaan unetkin on sellainen toinen todellisuus, koska ihminenhän on kuitenki monta vuotta elämästään unessa.

btw mitä pidätte minun joululahjasta jonka sain tänä jouluna, olen toivonut tuota jo kauan aikaa ja nyt minun on hankittava nuita jotenkin lisää kun muutkin oli kiinnostuneita Mettis-paidoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.