Pages

23. helmikuuta 2015

Bloggpaus?

joku on ehkä huomannut että mulla on ollut pieni blogitauko tässä vähän aikaa. mulla ei ole ollut todellakaan mitään innostusta kirjottaa blogiin nyt. osaksi sen takia etten ole vain yksinkertaiasesti kerennyt ja toiskesi, olen ajatellut kirjoittaa lähinnä itselleni näitä tekstejä ja ei niin "suurelle yleisölle" niin kuin nyt, joten kyllä minua on alkanut ujostuttamaan kirjoittaa näin monelle lukijalle. kiitos kuitenki kaikista kommenteista, olen lukenut joitaki ja on ihana kuulla kaikkia ehdotksia mistä voisin kirjoittaa.
juttu on niin että mulla olis vaikka mitä kirjotettavaa ja asiaa mutten tiedä voinko julkaista niitä täällä, sillä ihmiset provosoituu niin herkästi. mie rakastan kirjoittamista mutta en vissiin osaa kirjoittaa niin neutraaliin sävyyn että ihmiset ei suuttuis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign