Pages

29. maaliskuuta 2015

Ihanaa mettä-höperön elämää

olen menettnyt täysin ajantajun, siis en tiedä mikä päivä on ja kuinka kauan mulla on ollut vapaapäiviä koulusta. Mettäjärvessä on ollut huono netti joten MacBook ja iPhone ovat saaneet olla levossa ☺︎
perjantaina oli meidän koulun joka vuotinen ulkoilupäivä Pullingissa tai siis Svanstein Skissä. oikeasti meidän olisi pitänyt kävellä, hiihtää tai lasketella, mutta koska olen vielä puolirampa niin pöllittiin Jennan serkun eeppa ja lähdettiin käymään lyhyellä Ranttis-kiesillä.
kävimä perjantaina myös Jensin kanssa kelkkailemassa tallitöiden jälkeen. kelkkailun pitäisi olla hauskaa mutta minusta tuntuu että se muuttuu joka kerta vain pelottavammakasi. ja joka kerta kun tullaan kelkkailemasta niin minun jaloissa on samanlainen tunne kuin olisin käynyt ratsastamassa montea jollain hevosella. pidän siis jaloilla kiinni kelkasta henkeni edestä haha. onneksi järvi on kuitenkin niin iso ettei meidän tarvitse lähteä minnekkään kauemmas maastoon seikkailemaan. 

yhtenä iltapäivänä pakattiin herkut mukaan ja lähdettiin autolla ajelemaan taas huvinvuoksi pikku metsäteille ja satuin näkemään majavan tienlaidassa ja pakkohan meidän oli tientenkin pakittaa takaisin että saadaan otettua kuvia omituisesta otuksesta. kuvat olivat tosin aika huonoja sillä majava luikki karkuun kun hoksasi meidät haha. 

nyt kun olen pitkästä aikaa koneella niin huomasin että tänään on söndagi (en ole vieläkään varma miten söndagi kirjoitetaan suomeksi) eli on vain kolme päivää koulua ja sitten alkaa odotettu påskilovi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign