Pages

31. maaliskuuta 2015

Kritik?

Mie tulen niin vihaiseksi kun ihmiset sanovat, että he antavat "kritiikkiä"  vaikka itseasiassa tyypit kirjoittaa "olet läski" jne... Alkaa niin vituttamaan sellainen, ei siinä muuta, mutta kun se ei förfan ole mitään kritiikkiä. 
Jos aikoo antaa kritiikkiä niin voi antaa konstruktiviä kritiikkiä (rakentavaa kritiikkiä tyyliin) No kuitenkin sellaista missä voi antaa ehdotuksia miten jotain asiaa voi parantaa, eikä jotain haukkuja. Ja kukaan ei voi sanoa, että vain koska mie bloggaan niin minun on siedettävä sellaista käytöstä anonyymeiltä ihmisiltä. Ei, ei ja viellä kerran ei! 
Eihän kellään ole oikeutta kirjoittaa mulle tai muille bloggaajille sellaista. En mie nyt ruukaa välittää niistä negatiivisista kommenteista, sillä useimmista voi lukea miten kommentin kirjoittajalla itsellä on joku pielessä tai vain tylsä päivä, kun näkee tarpeelliseksi haukkua anonyminä. Joten minusta se on ainakin niin että har du inte något snällt att säga så är det bättre att vara tyst. Eli lopettakaa ihmiset tämä päiväkoti-ikäisten höpötys. Kukaan ei ole pakottanut sinua lukemaan minun blogia. Eikös asia ole näin..Right? ;)
no ei mulla muuta puss puss ♡Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign