Pages

24. maaliskuuta 2015

Life is too short for boring hair

Aina jos koulussa tai jossain muualla on jaettu jotain leikkimielisiä dipolmeita niin olen sattunut saamaan aina diplomin minun hiuksiin liittyen.... lopuksi se ei enää ollut kiva saada sitä vuoden "kultakutri-diplomia" se alkoi todella kyllästyttää. tuli vääjämättä ajatus että eikö minua muuten huomata ellein mulla olis tällaisia hiuksia?
 ja sekin kyllä ärsyttää kun istun luokassa eturivissä ja opettaja sanoo ettei voi nähdä muita oppilaita sillä Mariellen hiukset on edessä tai sitten kun on nimenhuuto ja opettaja heittää sitten minun kohdalla kommentin mie en näe Mariellea mutta mie näen hänen tukan sielä jossain... vielä yksi asia mikä minua ärsyttää on se että ihmisillä tuntuu olevan pakkomielle koskea minun tukkaan ja hihitellä samalla sitä miten fluffinen se on. olen mie kuullu pikkulapsilta joitain sellaisiaki kommentteja että tuola tytöllä on trollhår eli "peikkotukka"

  kaikki varmaan luulee, että mulla on aamusin kauhea tupeeraus-operaatio ennen kuin astun ihmistenilmoille, mutta ei. päinvastoin mie yritän pistää hiuksia kuriin, siinä kuitenkaan onnistumatta. mie olisin varman vararikossa ellei äiti voisi tukusta ostaa suuria määriä hoitotuotteita mitkä on tarkoitettu luonnonkiharoille hiuksille. luonnonkiharat hiuksethan kuivuu helpommin kuin normaalit eli minun hiukset on harvinaisen vaikea hiustyyppi. mutta en haluais missään nimessä vaihtaa tätä pörröä suoraan "lättätukkaan" haha.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign