Pages

19. maaliskuuta 2015

Pääsiäislomaa odotellessa

hejppa! olen kärsinyt nyt joitaki päiviä hirveästä pääkivusta ja mulla on aavistus että se johtuu siitä kun nyt tämä kevät on täynnä kaikkea mahdollista, koulujuttuja ja valmisteluja studentti-juttuihin. meillä on tosi vähän varsinaisia koulupäiviä ja tuntuu että on vähän liikaakin koulujuttuja jotka on rästissä. eli joihin olis pitänyt tarttua kauan aikaa sitten, mutta olen onnistunut välttelemään näin pitkälle kevääseen. nyt olisi tietenkin mukava saada niitä tehtyä ennen pääsiäislomaa.

 saima siis viime maanantaina kuulla tarkemman päivämäärän meidän luokan Stockholmin-reissulle niin aloin varmaan käymään "ylikierroksilla" kun tajusin että se on aivan kohta niin sain tietenkin pään kipeäksi siinä innostuksessa.
meidän retki Stockholmiin on siis vajaan kuukauden päästä! nyt tätyy vain toivoa että minun polvi on parantunut siihen mennessä ettei Jennan tarvitse työntää minua rullatuolissa ympäri Stockholmia. tiedän että sielä saattaa tulla vähän stressistä ja hektistä kun pitää ehtiä kaikkiin paikkoihin. minua huolettaa vähän meidän yöpymispaikka, sillä koulu on tietenkin ottanut halvimmasta päästä sen ja mulla tuntuu että on vaikea normaalissa hotelli-sviitissäki nukkua, mutta toivotaan että se menee hyvin. olen aina halunnut lähteä Jennan kanssa Stockholmiin ja nyt se näyttää sitten vihdoin toteutuvan. niin "taggattu" olo että haluttaisi alkaa jo pakkaamaan haha ☺︎Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign