Pages

23. huhtikuuta 2015

Liian kiireinen keksimään otsikkoa

nyt olen saanut tehtyä monta koulujuttua pois alta, jotka ovat olleet tekemättömänä, mutta vielä on paljon tekemättä ennen kuin voin huokaista heloptuksesta. esimerkiksi religioni raportti pitäis olla jo puoli valmiina, mutten ole vielä edes aloittanut.
 laitoin eilen vähän yli yhdeksän nukkumaan, sillä väsytti niin pirusti johtui varmaan siitä, että eilen illalla tuli käytyä 20km pyöräilylenkki. se ei ole todellakaan minun tapaista, mutta koska polvi alkaa olla paranemaan päin niin ajattelin etten voi olla vain paikoillani. odotan että jäät sulavat niin pääsisin sitten iltalenkkien jälkeen pulahtamaan järveen. meidän järvellä on tosin kyllä vappuna vielä pilkkikilpailut, mutta uskon että niistä taitaa tulla sen sijaan uintikilpailut, huonojen jäiden takia.

nyt pitää miettiä jos lähtisimä Jensin kanssa käymään Övertorneåssa, vaikka mulla itellä ei ole mitään asiaa sinne. niin ajattelin kuitenkin lähteä matkaan että voin ostaa okq8-kahvit eli "mettäperäläisen strarbucks kahvit" haha.ai niin ja meidän Anksulla oli eilen syntymäpäivät. ei voisi uskoa että Agnez on jo kahdeksan vuotta ja näyttää siltä että se voisi olla max 4 vuotias, sillä koira ei tunnu rauhottuvan mitenkään vaikka ikää tulee lisää. eilen olima tallilla Agnezen kanssa ja se päätti pyydystää makean lihavan hiiren ja alkaa syömään sitä...se taisi suuttua kun takavarikoin saaliin raadon pois. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign