Pages

3. toukokuuta 2015

Just Chillin'

heippa kaikki! mie en ole taaskaan aivan kärryillä viikonpäivistä ja tarkistinkin nyt ekaa kertaa että mikä päivä tänään on menossa.
kuiteskin eilen kävimä Jensin kanssa nopsaa Happiksessa shoppailemassa. olima jossain kaupassa kun yhtäkkiä säikähdin hirveästi kun minun kimppuun hyökkäsi joku. meni vähän aikaa että tajusin Sandran halaavan minua niin kovaa etten melkein voinut hengittää haha. no nyt kuitenkin sain nähdä Sandrun uuden hellun. sääli että niilä kahdella näytti olevan niin kova kiire eteenpäin ettei keretty jäädä puhelemaan sen kauempaa.

huomenna maanantaina meillä ei pitäis olla koulua joten ajattelin lähteä käymään taas äitin kanssa Rovaniemellä. tällä kertaa ei lähdetä kello viisi aamulla, joten kerkeän shoppailla☺︎ en tiedä mitään hyvää shoppailu- galleriaa mutta mulla on kuitenkin joku aavistus että mihin kannattaa suunnata kun tullaan Rovaniemelle. (mutta mie tiän ainakin missä Donken on, joten ei huolta)

nyt mie kuitenkin jatkan minun kirjan lukemista ennen kuin lähden käymään tallilla. en tiiä mitä teen elämälläni sen jälkeen kun olen lukenut tämän koko kirjasarjan loppuun. mie itken aina silloinkin kun katson kaudet dvd:ltä. nyt varmaan itken vielä vuolaammin kun saan kirjaversion loppuun. niin kyseessä ei ole siis mikään muu kuin Hovimäki. minusta tuntuu että olen syntynyt väärään aikaan. olisin varmaan viihtynyt paremmin tuolla 1800-luvulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.