Pages

19. toukokuuta 2015

kohta se on ohi! ✔︎

minun päivät näyttää suurimmaksi osaksi tältä. tyhjiä papereita ja tuhansia ajatuksia kaikesta muusta paitsi koulujutuista


tuntuu niin epätodelliselta että lukio on kohta loppu. on outoa ettei sitten kesän jälkeen tarvitsekkaan lähteä joka aamu kohti Gränsälvsgymnasieta. tulee vääjäämättä semmonen olo että herran jumala kun olen jo vanha! yhtä asiaa mulla tulee tietenkin kauhean ikävä, eli minun omaa asuntoa, mutta on kuitenki semmonen olo että no niin nyt yksi unelmista totetutettu kun olen saanut asua omassa asunnossa, joten nyt kohti uusia unelmia.

pakko vielä koittaa väntää yksi raportti tai siis tutkielma joten kuullaan sen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.