Pages

22. toukokuuta 2015

Kun asuu metsässä niin jännitystä ei ainakaan puutu elämästä

Istuskelen ulkona ja juon kahvia, samalla kun seuraan jäänlähtöä. Mie olen siis aloittanut viikonlopun ☺︎

 eilinen ilta oli tapahtumarikas. lähdimä Jensin kanssa katsomaan hirveä jolle aina käydään puhumassa yhdellä hiekkatiellä. (ei emme siis olleet pilvessä, osaan oikeasti puhua niille sarvipäille haha) meidän epäonneksi auto kuitenki upposi liejuun ja jäimä kiinni yhdestä eturenkaasta. Ajateltiin ensin että päästään helposti pois. Lapiota ei kuitenkaan ollut keskellä metsää saatavilla, joten vedin hihat ylös ja lähdin paljain käsin kaivamaan liejua pois. 
Jumitettiin siinä tunnin ennen kuin uskottiin että tarvitaan apuvoimia haha.. Sääsketki näyttivät olevan jo hereillä ja ne päivysti lentelemällä koko ajan meidän yläpuolella. mutta päästiin kuitenkin mutaisina kotiin ja hirvenkin nähtiin vain vilaukselta. kaduttaa nyt jälkeenpäin ettei otettu kuvia tapahtumasta sillä olin aivan yltäpäältä paskassa mutauinnin jälkeen ja se olis ollut hauska ikuistettuna.

Tänään onnistuin taas tunaroimaan. iPhone tipahti minun taskusta ja meni tuusan nuuskaksi. niissä ensimmäisissä pienissä iPhoneissa näyttö oli ihmeen jykevä mutta tämä isoin ei kestänyt mulla puolta vuotta kauempaa. se saa lähteä heti maanantaina postissa korjuulle. 
olisin mie ehkä selvinnyt rikkinäiselläkin puhelimella mutta parempi että sen korjaa heti, mulla on nimittäin jo tuhansia lasinsiruja käsissä puhelimesta. nyt olen tyytyväinen etten ole sellainen puhelin-addikti. eli ei ole niin vakavaa olla viikko ilman puhelinta. isä kyllä suuttui vähän sillä korjaus maksaa puolet puhelimen hinnasta eli 5000kr. 

Mulla ei ole mitään suunnitelmia viikonlopulle, täytyy levätä ensi viikkoa varten, joka taitaa aika kiireinen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.