Pages

4. toukokuuta 2015

Roavvenjárga

koskakohan mie olen viimeksi käyny shoppailemassa Rovaniemellä?... varmaan neljä vuotta sitten. kaikki paikat siellä ovat muuttunut siinä aikana paljon.

jokainen joka minut tuntee tietää että olen aivan holtiton shoppailia, eli sellainen tyypillinen hetken mielijohteesta ostelia. joten onneksi mulla on nykyään Jens joka pistää kapuloita rattaisiin jos olen ostamassa jotain turhaa.
olen itse sellainen tyyppi että en ikinä katso hintalappuja (en edes löydä niitä jos alan etsimään) jos olen vaatekaupassa niin kerään vaatteita sillä verukkeella että käyn vain sovittamassa niitä ja vien sitten takasin, mutta suurin osa tulee kuitenkni kassalle mukaan.
on hyvä että mulla on edes joku mukana joka muistaa mitä mulla jo on. olisin varmaan moneen kertaan ostanut saman vaatekappaleen jos Jens ei olis sanomassa että hej tuollasen olen kyllä joskus nähny sinun asunnon lattialla. 
minun shoppailu-innostus riippuu tietenkin myös kaupasta esim H&M:ssä ei mene kauaa. juoksen kaupan läpi ja kerään kiinnostavat vaatteet mutta BikBok,  Zara, SALT ja Hollister on sellasia paikkoja missä saattaa vierähtää reilut pari-kolme tuntia. mutta onneksi nuita minun lemppari kauppoja ei ole montaa lähimain.

toinen kauppa mihin minua ei kannattaisi päästää on kaikki hevostarvikekaupat. ostelen aina uusia riimuja hevosille... aina kun ollaan käymässä jossain hevostarvikekaupassa niin minun on ostettava uusi riimu vähintään Jusalle jos ei muille hevosille. ajattelen että tästä Jusa varmaan tykkää, vaikka se taitaa päinvastoin vihata minun ostamia värikkäitä teddy-karva härpäkkeitä hehe.

nyt olen kuitenkin aivan väsynyt. taidan rojahtaa sänkyyn jo nyt että olen sitten aamulla pirteänä kouluun yhdelle tunnille ☺︎


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign