Pages

29. toukokuuta 2015

Tätä menoa en mahdu minun tanssiaismekkoon!

Tämä viikko on ollut aivan hullu! Olen syönyt koko viikon noutopizzaa, hampurilaisia, kebab-rullia hyi. Olen istunut kirjotuspöydän ääressä ennätyspitkiä aikoja. Illalla viimeisenä mielessä on koulujuttuja ja kun olen herännyt niin ne ovat palautuneet ensimmäisenä mieleen. (Voitte arvata että selkä ja niskat on aivan tohjona tämän viikon istumisen jäljiltä)

Ajatella että kaiken lisäksi juuri nyt kun tarvitsisin eniten minun toista MacBookkia niin se meinaa räjähtää käsiin, haha kirjaimellisesti. En uskalla ajatella mitä olis voinu tapahtua jos ei oltais hoksattu että kone on tulikuuma kekäle. Mulla on vieläkin yksi koulutyö jäljellä jota olen tehnyt jo monta yötä. Mie en tiedä että itkeäkkö vai nauraakko sen kanssa. Yöllä tuollaista vaikeaa työtä on paras tehdä sillä silloin olen luvimmillani.

Mutta nyt ajatukset iloisempiin aiheisiin... tänään alkoi Elitloppet-viikonloppu tvn ääressä! Ja minun puhelin tuli eilen Tukholmasta korjuulta joten nyt elämä alkaa hymyilemään taas. Plus että kun tulin kotiin niin joku oli koonnut postista tulleista paketeista hienon kasan minun sängylle. Huomenna minun täytyy hakea Aapuasta vielä pari pakettia, jotka on tulleet sinne ja ostaa samalla karkkia Elitloppetin kattomista varten. Hyvällä tuurilla pienessä kyläkaupassa saattaa olla joulukarkkeja vielä jäljellä haha! Vaahtotontut on minun lemppari karkkeja nimittäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign