Pages

18. kesäkuuta 2015

Keskikesän suunnitelmia

Hej kaikki ihanat!
Istun juuri nyt fammon ja farfarin terassilla lueskelemassa fammon vanhoja romaaneja. Olen tähän mennessä löytänyt kirjojen välistä kymmeniä vanhoja lappuja ja kuvia jotka ovat jääneet kirjojen väliin. Nyt otin kuitenkin tauon kirjoista ja päätin lukea minun lemppari blogit läpi. Kaikki näyttävät olevan täysissä midsommar-tunnelmissa. Sellainen ihana kukkakranssi olisi kiva näpertää mutta mulla ei ole hajuakaan miten sellainen oikein tehdään ☹

En tiedä vielä että missä vietietään juhannusta tänä vuonna. Viime vuonna taisin olla Stockholmissa Sandran kanssa. Nyt olen kotopuolessa joten on kai pakko käydä Aavasaksan vaaran päällä katsomassa keskiyön aurinkoa. Sinne on aina juhannuksena niin pelottava/inhottava mennä, sillä nuoriso heiluu siellä käkenä päissä...nyt kuulostan aivan vanhalta kukkahattutädiltä, mutta minusta ihmisistä tulee niin pelottavia kun päättävät juoda kunnolla.

 Niin ja kuinka hajamielinen saa olla? Olen kadottanut minun järjestelmäkameran. Kyllä se varmaan löytyy mutta hassua silti että juuri silloin kun sitä tarvitsee eniten niin se hukkuu jonnekkin!

(mulla on kaverikin täällä tosin se on aika hiljainen. Joku taisikin kommentoida joskus miten hirveää on pitää kuolleiden eläinten päitä seinillä. Joten pakko kysyä että miten kauas luonnosta ihmisen täytyy erkaantua tässä nykyisessä yhteiskunnassa?)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.