Pages

22. kesäkuuta 2015

Midsommarhelgen

Ei, vaikka ehkä luuletta että täältä tulee sellainen tyypillinen kuva missä mulla on juhannuskukkakranssi päässä niin ei, vältytte siltä tällä kertaa. Meillä täällä ei ole kuin voikukat kukilla ja niistä ei kovin kummoista kranssia saa aikaiseksi.
Vaikka päivät tuntuu todella, todella pitkiltä nyt kun on keskikesä niin mulla ei ole ollut aikaa kirjoittaa blogia sillä kuka nyt oikeastaan haluaisi istua sisällä koneen kanssa kun on näin mahtava kesä. Tiedän muuten mikä on bloggaajan pahin ongelma nyt kesäisin- se kun yrittää nauttia auringosta ja siinä samalla olla tietokoneella! Vaikka tietokoneen näytön säätää kirkkaimmalle niin näkee silti ainoastaan oman peilikuvansa. Onko jollakin jonkummoista ratkaisua/patenttia tähän ongelmaan?

Minun midsommar on vaihtunut leppoisissa merkeissä ollaan oltu ns. mökillä koko ajan. Katastrooffi oli tosin lähellä ja meidän koko juhannus oli mennä pieleen sillä unohdettiin meidän ostama kladdkaka Ötån asunnolle. Onneksi kyse oli vain kladdkakasta eikä mansikka-kakusta sillä kaikki varmaan tietää että midsommar ei ole mitään ilman mansikkatorttua. (en jaksa googlata mikä kladdkaka on suomeksi. tahmakakku? Se on ällöttävä kasa suklaata jonka kanssa syödään mansikoita ja kermavaahtoa) Onneksi Jens on kyvykäs leipuri ja leipoi kotitekoisen tahmakakun kaakaosta käden käänteessä namiii.

Aavasaksa oli yhtä kaunis kuin aina juhannuksena. Ja tietenkin vaaran laella oli myös paljon turisteja jotka heiluvat kameroiden kanssa talvitakit päällään haha. Me Jensin kanssa otima vain pari kuvaa ja häppästiin nopeasti. Nyt on ollut paripäivää niin kuuma täällä Lapissakin että mulle on tullut jo vähän aurinoihottumaakin, mutta siihen tottuu kyllä ☹

Pelattiin pitkästäaikaa mölkkyä.... Taidot oli kylläkin ruosteessa pahasti ja meidän vanhin Volvo joka oli parkkeerattu mölkkykentän viereen ottikin useamman osuman mölkkykapulasta haha. Ollaan tietenkin myös saunottu joka ilta rantasaunassa ja käyty tietenkin uimassa saunan yhteydessä monet kerrat, jos sitä uimiseksi voi sanoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign