Pages

23. kesäkuuta 2015

Mietteitä tulevaisuudesta näin sateisena kesäpäivänä

Tajusin tuossa kauppareissulla autossa istuessani että elän juuri nyt unelmaelämääni. Ei huolen häivää tulevasta. Olen koko rankan lukuvuoden odottanut tätä kesälomaa kuin kuuta nousevaa. Nyt on sellainen vapaa olo kun tietää että kukaan ei odota enää siellä lukiolla tulevana syksynä.

Edessä on suhtkoht rento vuosi vaikkei se olekkaan kunnollinen välivuosi opiskelusta. Aijon opiskella kotoa päin 50% ja mulla on työpaikka isän firmasta. Minua tietenkin jännittää että miten tulen osaamaan esim siellä töissä, kuinka monta poroa onnistun tappamaan tai jotain muuta hirveää - mitä jos onnistun puhkaisemaan silmäni poron sarveen. On kai laitettava sellaiset ajatukset sivuun. Onhan hyvä harjoitella ja tehdä ne virheet omilla elukoilla ensin jos vaikka joskus haluaisi jatkaa jossain muualla.
Joskus olen kuullut että raadollinen työ ei sovi mulle, että en ole se ruumillista työtä tekevä tyyppi (en kyllä myöskään sovi mihinkään toimistoon istumaan haha ) Juhannuksena kävimä isän kanssa pari kertaa hakemassa vanhoja poroaidan tolppia pois valtatien penkoista. Voitteko kuvitella minut raahaamassa kaksimetrisiä ja 30 kiloa painavia puutolppia?... niin ei se mikään kaunis näky ollutkaan, kun siellä mäkäräparvessa niitä piti raahata, kädet verillä ruhjeista. Siinäpä vasta juhannuksen viettotapa.

Btw, (nyt muistin aikana) tässä allaolevassa asussa kävin lukion viimeisenä koulupäivänä koulussa☺︎ Uskon että ihmiset yllättyivät näkiessään mulla tuon puvun (joka oli siis täysin arkipuku eikä mikään juhla-gákti) ja tuntui kuin yksi asu olisi jotenkin muuttanut ihmisten suhtautumisen minuun. En kerro mihin päin - negatiiviseen vai positiiviseen... Mutta kuitenkin erillaista se tietenkin oli verrattuna että jos olisin vaikkapa pillifarkuissa ja t-paidassa astellut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign