Pages

15. kesäkuuta 2015

Nyt tämä shamppanja saa riittää

Student-viikko on nyt takana päin ja tuntuu että shamppanjaa tulee korvistakin ulos. Kuinkakohan monta Moët-pulloa olen korkannut viikon aikana? En uskalla edes laskea... Mutta ylioppilasjuhlat ovat onneksi vain yhden kerran elämässä. Nappasin vielä Gällivare-cruisingissa yhden pienen Moët-pullon sillä no se oli ilmestynyt minun kaapin päälle enkä tiedä mistä se siihen oli tullut.

Kokonaisuudessaan ylioppilasjuhlat oli ihan ok, kaikkine hienoine ruokailuineen, mutta kaikesta hauskinta oli rekan lavalla oleminen (limusiinissa kiesaaminenkaan ei ollut yhtä hauskaa, uskokaa minua... vaikka siellä oli tarjolla skumppaa) Se kun Nicki Minajin Starships alkoi soimaan lavalla meidän karauttaessa kylälle koulun pihalta, kaikkien silmäparien seuratessa meitä, oli jotakin unohtumatonta.
Kylmä rekan lava paljaiden jalkojen alla ei haitannut ollenkaan ja vaikka valkoinen pitsi-mekko sotkeutui savisiin laitoihin, ei sekään haitannut tunnelmaa ollenkaan. Sekin tuntui vain parantavan menoa kun rekan jarruttaessa kovemmin, ihmiset lentelivät lavalla ympäriinsä haha.  Mulla tosin inisee korvat vielläkin normaalia enemmän tuon meluisan illan jälkeen.

Nyt mulla on pari päivää aikaa ottaa rennosti, ennen kuin alkaa täysin muut juhlallisuudet. Nämä kuvat ei ole parhaita mahdollisia, sillä äiti on napsinut niitä omalla puhelimellaan haha.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign