Pages

26. kesäkuuta 2015

Ruby Rose-massahysteria

Nyt näyttää jo siltä että tämä Ruby Rose- massahysteria on jo laantunut. Joten nyt tartun aiheeseen taas.
Kaikki tytöt tuntuu olevan aivan hämmästyttävän ihastuneita tähän OITNB:n kolmos kauden uuteen näyttelijään. Mutta minusta koko tyyppi on hiukan pelottava niin sarjassa kuin sarjan ulkopuolellakin. Onhan Ruby Rose kaunis. Tosi kauniit kasvonpiirteet (ja varmaan maailman ainoita naisia jolle lyhyt tukka ja poikamainen tyyli sopii)
Mutta aina kun törmään netissä Ruby Rosen kuvaan niin tulee sellainen olo kuin nainen tuijottaisi ja riisuisi katseellaan ruudun toisella puolella olijaa.
 Vosin kuvailla että hän katsoo samoin niinkuin ne miehet jotka ei kunnioita naisia ollenkaan. Tuijottavat kuin saalistaan. Joten rullaan puhelimella äkkiä eteenpäin, enkä jää ottamaan tuijotuskilpalua.

Oikeasti Ruby Rose ei ole mitään uutta netin ihmeellisessä maailmassa. Hän on vain yksi uusi vaaleaihoinen-laiheliini-nainen jota teinitytöt  ihailevat mutta tällä kertaa teinitytöt eivät halua olla Ruby Rose, vaan haluavat Ruby Rosen pään jalkojensa väliin... no en usko että he itsekkään tietävät mitä haluavat, sillä voiko yksi julkkis tehdä ihmisestä gay:n? Ainakin twitteriä tutkimalla vastaus on kyllä voi haha.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Sunná. Blog Design by KotrynaBassDesign