Pages

18. heinäkuuta 2015

Cruising

Kerron vähän näistä cruisingeista joista puhun koko ajan. Veikkaan että Suomessakin on tällaisia tapahtumia joissa kaikki vanhat jenkkarit kokoontuu. Uskon kuitenkin että siellä tämä ei ole yhtä suuri juttu sillä melko harvalla on jenkkari ja selvä kuski yhden illan varalle.

Kesä ilman edes muutamaa cruisinkia ei olis kunnollinen kesä. Cruisinki-illan ajan koko kylästä/kaupungista tulee lainsuojaton paikka, eli ei ole kiellettyä istua auton katolla, konepellillä jne. ja juoda kaljaa, polttaa kumia.Vaikka poliiseja on joka nurkalla, niin ne ovat kuitenkin pelkkiä koristeita ja tyytyvät vain luomaan vihaisia katseita cruisalijoille, sen sijaan että puuttuisivat elämöintiin.
Oikeastaan tämä on luontoa rakastavien kukkahattutätien painajainen. Vanhat autot kun eivät ole mitään ympäristöystävällisiä - ja sitten kun niillä vielä ajetaan "turhaan" kaupungilla. (Istutaan siis koko ilta autossa ruuhkassa vaikka ei olla edes menossa minnekkään, kuulostaa loogiselta)

Hauskinta on se että yhtäkkiä rockabilly-musiikki on ainoa musiikkilaji mitä kuuntelee koko iltana, vaikka normaalisti sitä ei kuuntele juuri ollenkaan. Ja yhtäkkiä kaikista tulee niin kauhean sosiaalisia... Vaikka kuinka yrittää välttyä näkemästä paljaita miesten perseitä niin silti illan aikana näkee niitä useampia. (Jokin ihme tapa että cruisingeissa täytyy vilauttaa perse, en tiedä mistä se tapa on juontanut juurensa) Onneksi niihinkin on kaikkien näiden cruisinki-vuosien jälkeen tottunut. Kun taas naisilla laittautuminen pin up-tytöiksi tai gangstereiksi tuntuu olevan tärkeintä koko cruisingissa.

Sitten aamuyöstä tai no oikeastaan aamulla kun on päässyt kotiiin ja laittaa nukkumaan niin voi vieläkin kuulla cadillacin mottorin urinan ja Eddie Meduzan laulut päänsä sisällä.
Joten, mikään ei voi voittaa näitä tapahtumia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Nyt julkaisen taas kommentteja blogiin, joten risut ja ruusut tänne siis.

Copyright @ Marielle Sunna. Blog Design by KotrynaBassDesign